6 ianuarie 2011

Din paradisul casniciei

Sotul meu o cauta cu lumanarea, si azi sunt inca in stare de soc, nu ma pot gandi inca cum sa-i intorc favoarea, nimic nu mi se pare potrivit!

Imi zice cu un zambet pe buze la pranz:

-Te-am inregistrat intr-o noapte.
Stupefactie. Ma uitam la el crucis.
-De ce?
- Ca sa auzi si tu cum sforai.
Cat pe ce sa scuip bucatica de sandvis din gura. Daca o scuipam avea sa fie in directia lui. Am socotit rapid in minte ca asta este raspunsul la coatele pe care i le aplic in coaste cand adoarme inaintea mea si sforaie de tremura veioza.

-Si cand m-ai inregistat? Azi-noapte? Deja incepusem sa fac legatura cu visul straniu cu oamenii care puteau zbura...
-Nuuuu, mai demult.
Jeeeeeez... Deci e premeditat... cat de premeditat!!! Am inghitit supapa mancarii din gura cu nod.
-Caaaaand??!!!!! Cand m-ai inregistrat sforaind?
-Aaaaa, saptamana trecuta cred. Cu telefonul tau.
Jeeeez, cu telefonul meu!!!! Saptamana trecutaaaa!!!

Am inhatat telefonul, cautat, descoperit, ascultat inregistrarea. Groaznic. Bineinteles ca nu am reusit sa nu rad. Am ras, asta e inca si mai rau.

Discutia fusese mai veche, tot de saptamana trecuta, m-am plans ca sforaie asa de tare cateodata, incat nu pot dormi si ii mut capul mai intr-o parte sa se opreasca , si el nici nu realizeaza. De cate ori ziceam ca sforaie raspunsul lui era ca si eu ma sforai cateodata. De data asta, a stat el si a compilat, a judecat si analizat, si a socotit ca nevasta trebuie si ea inregistrata cand sforaie. Dupa ce o inregistrezi, astepti o saptamana, timp in care asculti si razi singur. Dupa care iti vine cheful asa brusc intr-o zi la pranz, in timp ce nevasta mananca, sa ii zici ca ai o inregistrare.

Am ramas fara replica si fara cuvinte, mi-au dat si lacrimile nitel de oftica.
Razbunareeeeee!!!!!




Foto - Cris de Lara

2 comentarii:

  1. mna, noi de obicei ii auzim pe ei cand sforaie si nicicidecum nu ne vine sa credem, ca si noi cate-o data mai sforaim :)) Astept rasbunarea! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Stii, este destul de greu cu razbunarea... nu am abandonat ideea, nicidecum, insa nu am gasit pana acum nicio varianta care sa ma satisfaca pe deplin :)

    RăspundețiȘtergere