10 martie 2011

Ophiuchus

Ok, cred ca eu sunt printre ultimii care afla noutatile...

Deci mai exista o zodie, a 13-a (asta in caz ca nu stiai deja)...

Asta nu e nimic, partea interesanta este ca se schimba toate datele pentru celelalte zodii. Nici eu nu mai sunt Rac, nici omul meu nu mai e Gemeni ( iu-huuu, asta cica nu era o combinatie prea buna!!!) Parintii mei au ramas ambii in Leu (surprinzator).

Acum eu am trecut la Gemeni in locul lui :) (vezi, soarta, unul din noi trebuia sa fie dual) si el a trecut la Taur (a fost de fapt mereu cu picioarele pe pamant).

Daca inca nu ai aflat noua configuratie, uite-o aici:


Capricorn: 20 ianuarie - 16 februarie

Varsator: 16 februarie - 11 martie

Pesti: 11 martie - 18 aprilie

Berbec: 18 aprilie - 13 mai

Taur: 13 mai - 21 iunie

Gemeni: 21 iunie - 20 iulie

Rac: 20 iulie - 10 august

Leu: 10 august - 16 septembrie

Fecioara: 16 septembrie - 30 octombrie

Balanta: 30 octombrie - 23 noiembrie

Scorpion: 23 noiembrie - 29 noiembrie

Ophiuchus: 29 noiembrie - 17 decembrie

Sagetator: 17 decembrie - 20 ianuarie.


Adevarul e ca ma regasesc parca mai bine in caracteristicile Gemenilor, mai mult decat in ale Racului. Si parca si el se regaseste mai bine in Taur (asta e parerea mea, ca el nu da doi bani, subiectul nu ii starneste nici cel mai mic interes).

Confuzia cea mai mare vine de la faptul ca persoanele cu care ma intelegeam bine erau in anumite zodii, acum constat ca de fapt nu mai sunt pe-acolo. Si oricum sunt dezamagita ca nu cunosc intre prietenii mei apropiati nici macar un Purtator de Sarpe. Si totusi, nu mai sunt Rac, sunt Gemeni!!!

Nu ca schimbarea asta de zodii mi-ar influenta in mod decisiv viata, oricum deciziile importante deja au fost luate, insa este interesant cum se dovedeste ca nici macar ce ti-este scris in stele nu e definitiv :)



P.S. Acum ma gandesc sa imi reconfigurez culoarea zodiei si piatra norocoasa :) Perlele si argintul sunt so last season !

4 comentarii:

  1. eu ma regasesc in Ophiuchus :)...si chiar imi place combinatia asta dintre scorpion si sagetator :) (nu ca nu mi-ar placea zodia mea in care cred ca m-am nascut)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu ce am citit despre zodia noua era numai de bine :) Sa spun drept,sunt un pic confuza... vad ca in continuare horoscoapele se fac pentru 12 zodii, deci in final eu ce sunt, Rac sau Gemeni? :)))))

    RăspundețiȘtergere
  3. Stiam si eu despre o a treia zidie, dar abia acum vad care e :)) Mersi, deci am descoperit ca de fapt sunt fecioara si nu balanta, nu chiar placut ... :(

    RăspundețiȘtergere