26 februarie 2010

Barbati saraci si domnisoare materialiste

Exista o anumita categorie de barbati. Exista mai multe, dar acum scriu numai despre una.
Deci exista unii barbati care se vaita, se vaaaaaita mult si des despre cum sufera ei, suferinta morala, din pricina femeilor materialiste. Cum ei sunt niste oameni cu suflet, cu spirit, cu calitati diferite si numeroase, iar femeile...ooof, femeile astea nu vor decat bani.
Cum e posibil ca ele sa se uite numai dupa din aia cu masina si parale in portofel? Aia nu au nimic in cap, nici pe departe atatea calitati ca respectivul, dar totusi au cele mai bune bucati...(a se citi cele mai frumoase fete). Asa ca continua sa stea in casa, pe canapea la TV sau la laptop, dupa caz, meditand la cat de materialiste sunt ele, niste curve... ai dreaq aia cu bani...

Un zambet ironic si sictirit imi apare in coltul buzelor si o sparnceana se ridica sarcastic numai cand ma gandesc.


Varianta ideala pentru un astel de exemplar ar fi urmatoarea: EA, frumoasa, cocheta, aranjata, disponibila, isteata nu e neaparat necesar. L-ar alege pe EL in defavoarea unuia cu bani. EL nu are masina, mai nimic in portofel, nici credit pe telefon, nici macar imaginatie. E usor blazat si cam deprimat de lipsa finantelor.
Asa ca la intalnire, EL o va duce pe EA in parc,chiar daca afara sunt minus zece grade celsius, si vor sta eventual pe o banca. Nu va cumpara o floare, evident sta rau cu banii, nici din gradina nu o va lua, fiindca sta rau cu imaginatia. Daca cumva este una din zilele cand EA nu are chef sub nici o forma sa mearga din nou in parc, se vor plimba pe bulevard privind vitrinele. Daca vreodata, la vreo intalnire, se va intampla sa intre accidental intr-o cafenea, EL ii va spune discret si mai pe ocolite, ca ar fi de dorit sa ia numai un ceai.
De ziua EI de nastere, sau de 8 Martie, nu va avea niciodata bani de cadou, ci numai o promisiune ca se va revansa la o data ulterioara. Daca ii va cumpara ceva totusi, va fi extrem de ieftin si total nefolositor.
Nu o va duce niciodata intr-un club, fiindca nu are bani de taxi sau de intrare sau de bauturi. Daca EA are bani si il invita pe EL, accepta fara mari probleme de fiecare data, cu aceeasi promisiune ca se va revansa candva, cand o sa stea mai bine cu banii (serios? pe bune?).
Cea mai frumoasa intalnire e cand EA se duce la EL acasa, mananca la EL in camera ceva pregatit de mama lui, si fac sex. Eventual EA cumpara prezervative si o sticla cu ceva de baut, ca doar se duce in vizita, si nu e frumos sa te duci cu mana goala... nu?
Orice proiectare a unei astfel de relatii in viitor se imagineaza ca traind ori cu parintii lui, ori cu parintii ei, EA avand serviciu, pentru EL e optional, neaparat cu greutati materiale si diverse lipsuri pentru tot restul vietii.
Am observat ca specimenul asta de barbati se hotarasc cu greu sa ceara o intalnire unei domnisoare, mai ales in perioada rece a anului, cand parcurile nu sunt asa de apreciate. Asteapta mai degraba sa bata EA apropouri. Pentru nimic in lume nu i-ar propune sa mearga la o pizza, sau cafea, sau la un film (ce? film? pai asta inseamna bilete, suc, floricele, plus taxiul pana acasa dupa film daca se termina tarziu, fiindca el nu are masina ... nuu, nuu, nuuu!!!)
Nici nu ma mir ca dupa o luna sau doua sau trei (dupa caz) de astfel de relatie unei domnisoare poate sa i se acreasca definitiv si irevocabil de barbatii fara bani si fara imaginatie, dar plini de o multime de alte calitati. Fereasca Domnul sa mai fie si in perioada de iarna!

P.S. Remarcati ca am scris barbati si domnisoare, nu baieti si fete. Asta inseamna ca ma refer la persoane de la o anumita varsta in sus. Adolescentii nu intra in discutie aici.

3 comentarii:

  1. totul este relativ, inclusiv si problema cu fetele materialiste.

    in dependenta de pozitia ce o ai, aduci si argumentele necesare)

    RăspundețiȘtergere
  2. Zici tu, anonim, 'problema cu fetele materialiste'...
    Hmmm, eu i-as fi spus problema barbatilor saraci - nu numai ca bani, dar si ca imaginatie.
    Nimic nu e mai rau decat sa fii lipsit de creativitate, fiindca cine e creativ reuseste sa iasa cu bine din orice situatie, chiar si cand nu are finante.

    RăspundețiȘtergere
  3. draga materialisto... eu stiu ce vor femeile.
    vor doua lucruri. animale de 2 metrii, si bani.
    eu de exemplu, sunt un animal de 1.60. deci, ar trebui sa dau bani.
    pe care nu ii am. np. o sa merg la cersit in strainatate.
    si apoi, o sa dau 100 de lei pe ora, ca sa am parte de femei.
    materialiste. ca celelalte vor 2 metrii, nu 1.60.

    RăspundețiȘtergere